Tartalomjegyzék

RECEPTEK:
LEVESEK:
- Húslevesek:
Borjú becsinált leves
Jérceleves gombával
Chilis bab

HÚSÉTELEK
- Sertéshúsból
Stefánia vagdalt szójával
Libacomb Márton napra
Lila spagetti
Lusta asszony csirkesültje
Minek nevezzelek? (csirkemellcsíkok bundában)
Mustáros meggyes csirkeszárnyak
-Borjúból:
Osso buco (csont lyukkal)
- Nyúlból:
Kéthagymás nyúleleje
- Vagdalt húsok:
Fasírt
Fasírt Melindától
Stefánia vagdalt
- Halak
Kókuszos túrópuding
Krémpohár tejberizsből gyümölccsel
Kubucukor
Oliebollen birssel
Tojáslikőr
BEFŐZÉSEK:
- Befőttek
Agglegény kompót
- Zöldségek, gyümölcsök:
Zelleres-tejfölös tök
- Főzelékfélék eltartása:
Lecsó télire
Tökmagkrém
Savanyúság:
Darált paprika
Fűszerkeverékek (chillis, gyros, provance-i)
Zabpalacsinta
-Kelt tészták:
Máktorta majdnem mindenmentes
Meggyes diós szelet
-Égetett tészták:
Képviselőfánk
- Szalalkális tészták:
Hófehérke szelet
- Rétesek
Meggyes mákos rétes
- Sós apró sütemények:
Batátás zabkeksz
Egyensúly tészta
Mákos rudak szilveszterre
- Vegyes édes apró sütemények:
Zabkeksz magvakkal
TORTÁK, PISKÓTÁK:
Almás krémes torta karácsonyra
ÉTREND JAVASLAT 4 HÉTRE
.....
SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ AJÁNDÉKOK:
Agglegény kompót
Kökénylekvár
RIPORTOK:
Befolyásos asszonyok a konyhában: 
-Krajcsir Sarolta: A Lydia keresztény magazin főszerkesztője
-Somogyiné Ficsor Krisztina A Jellem ABC című könyv szerzője
-Bolla Zsuzsanna: Az evangelikus.hu főszerkesztője
-Tímár Sára népdalénekes, zeneszerző, zenepedagógus
Befolyásos férfiak a konyhában:
-Nagy György András: újságíró, szerkesztő, író
Házasság Hete: Miklós házaspár
Böjti beszélgetés: Major-Józsa Cintia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése