A parókia konyháján túl
2019. augusztus 27., kedd
Jérceleves
Kis olajon megpirítjuk a csirkemellet, felöntjük vízzel, bezöldségeljük, mint a
húslevest.
Kaprot, petrezselyemzöldet, babérlevelet adunk hozzá, majd nokedlit szaggatunk bele. Tejfölös habarással fejezzük be.
2 megjegyzés:
Éva
2019. augusztus 28. 11:15
Finom leveske!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Ani
2019. augusztus 28. 14:55
Igen, jó sok zöldséggel.
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Finom leveske!
VálaszTörlésIgen, jó sok zöldséggel.
VálaszTörlés