2019. március 10., vasárnap

Kéthagymás nyúleleje

 Azért nem három, mert az nem hangzik olyan jól. Három hagymás nyúleleje - olyan erőltetett! :)
Sajnos olyan régen készült, hogy már nem is emlékszem, hogyan csináltam, de leírom, hogy most hogy fognék hozzá. Valószínűleg ez lesz a helyes ételleírás.
Hozzávalók:
két nyúleleje 
Só, bors, szerecsendió, fehérbors 
Fokhagyma
lila hagyma
majoránna
olívaolaj
Elkészítés:
Este befűszerezzük a húsokat. Másnap kis tepsibe tesszük, meglocsoljuk egy kis vörösborral, elhelyezzük mellette a feldarabolt hagymákat, és 200 fokon pirosra sütjük. Köretnek főtt krumplit kínálunk.


2 megjegyzés:

  1. Finom a nyúlhús, mi is szeretjük, de csak ritkán veszek - igaz, nem is mindig lehet kapni. Most húsvét előtt biztos lesz majd.
    Nagyon guszta lett a tiéd, fincsi lehetett!

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem, de drága is, ritkán lehet kapni, és más nem nagyon szereti a családban. Pedig OLYAN FINOM.

    VálaszTörlés