Már van egy rántott, töltött őzláb gomba rántott, töltött őzláb gomba a blogon, és nem is gondoltam volna, hogy a műveletet lehet tökéletesíteni. Só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, nem? Nem bizony-mondta az árus a piacon, és felvilágosított, hogy:
1. Nem mossuk meg a gombát.
2. Nem sózzuk, csak a tojásba teszünk sót.
3.Cikkekre szedjük még a legkisebbeket is.
A forró zsiradék maradt az eszköztárban.
Szóval ez egy másik rántott gomba, de így is finom volt. Az egyiket azért mégsem szedtem szét. Így szép, ahogy van, és így is átsült.
A másik oldala:Rántott, töltött őzláb gomba (katt a kék szövegre a receptért!)
Áldott új hetet kívánok!
Nagyon szeretem a rántott gombát, nyelek is most nagyokat... Áldott hetet nektek is!
VálaszTörlés