Szépen jönnek a hozzászólások a Játék összesítéséhez. Majd csak a határidő után fogom közzé tenni őket. Van azonban egy Névtelen is. Kérem, hogy írja újra. Van lehetőség arra, hogy megnevezze magát. Így nem tudom, hogy kit értesítsek. Névtelen bárki lehet.
.......................................................................
Rég posztoltam, de a refluxom aktivizálódott, és nem vagyok 100%-on. Ez a recept nem kívánt sok munkát, ezért hozom most. A fácánt kedves barátunktól kaptuk, aki már az Osso Buco-hoz való húst is hozta. Nagyon régen ettem, de arra még emlékeztem, hogy néhány napig a tollaiban kell "érlelni" valamiért. Hát ez így, bőre nélkül érkezett, úgyhogy nem volt más dolgom, mint ezt a finom levest megfőzni belőle. A húsából meg pecsenye lett.Tulajdonképpen alig különbözik a recept a közönséges húslevestől, csak ebbe gombát is teszünk, van, aki borókabogyót és sáfrányos szeklicét is. Ez utóbbi szépen sárgára színezi a levest. A sáfrány lenne az igazi, de meg szokták magyarázni úgy, hogy a szeklice nem annyira erőteljes, pedig a valódi ok valószínűleg az, hogy a sáfrány nagyon drága.
Nos, ebbe egyik sem került, a gomba a járulékos hozzávaló, és én még borsót sem mindig főzök a húslevesekhez.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése