Már megint híg lett a joghurt, de nem estem kétségbe. Finom pite lett belőle. Legutóbb zabpehellyel készítettem, amikor nem dermedt meg rendesen. Semmit nem dobunk ki.
Minden jó valamire.
Hozzávalók hozzávetőlegesen, mert nem mértem:kb 1,5 liter joghurt
30-40 dkg liszt
4 tojás
csipet só
2-3 evőkanál cukor
1 evőkanál olaj+ a tepsibe
egy szál rebarbara
Elkészítés:
A hozzávalókat jól elkeverjük, olajjal kikent nagy gáztepsibe öntjük, rádobáljuk a kis karikára vágott rebarbarát, és előmelegített 250 fokos sütőben kisütjük. 10 perc után 200 fokra mérsékeljük a hőfokot. A rebarbarától lesz egy kis pikáns íze, de fokozhatjuk lekvárral is. A képen gyömbéres rebarbara lekvár ribizlivel.
A hozzávalókat jól elkeverjük, olajjal kikent nagy gáztepsibe öntjük, rádobáljuk a kis karikára vágott rebarbarát, és előmelegített 250 fokos sütőben kisütjük. 10 perc után 200 fokra mérsékeljük a hőfokot. A rebarbarától lesz egy kis pikáns íze, de fokozhatjuk lekvárral is. A képen gyömbéres rebarbara lekvár ribizlivel.
De érdekes recept ez a joghurttal, biztosan teszek vele egy próbát. Gondolom bármilyen gyümölccsel jó lehet?
VálaszTörlésBocs, most vettem észre a megjegyzésedet.Ivójoghurttal próbáld!
VálaszTörlés