Persze lehet erre azt mondani, hogy a MARADÉK barack az valamilyen ismeretlen növényfaj. 😊
Hozzávalók:
1 csirkemell
néhány őszibarack
só, bors
Hozzávalók:
1 csirkemell
néhány őszibarack
só, bors
szerecsendió
reszelt sajt
reszelt sajt
olaj
Elkészítés:
A csirkemellet kicsontozzuk, a húst szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórhatjuk őrölt szerecsendióval is. Fél óráig állni hagyjuk, majd serpenyőben egy kis olajon mindkét oldalát kisütjük. A barackokat meghámozzuk, szeltekre vágjuk, és a húsra halmozzuk.
Megszórjuk a sajttal,
és forró sütőben rápirítjuk. Amíg a sajt megpirul az őszibarack is átpárolódik egy kicsit. Itt bulgurral tálaltam, kellett volna hozzá egy kis sajtszósz, nagyon száraz volt, majd legközelebb.
Megszórjuk a sajttal,
és forró sütőben rápirítjuk. Amíg a sajt megpirul az őszibarack is átpárolódik egy kicsit. Itt bulgurral tálaltam, kellett volna hozzá egy kis sajtszósz, nagyon száraz volt, majd legközelebb.
A csirkemellcsontból kiváló levest főzhetünk.
.......
Tetszik ez a néhány sor. Jusson eszünkbe, ha panaszra nyílik a szánk:
" Istent abban kell megtalálni és szeretni, amit éppen mára nyújt nekünk."( Dietrich Bonhoeffer)
Nagyon finom lehetett guszta!
VálaszTörlésIgen, finom volt. Talán legközelebb pirosabbra sütöm.
TörlésFinom lehetett, én is szoktam néha hasonlót sütni.
VálaszTörlésIgen, láttam nálad kacsacombot almával. Az is finom lehet.
TörlésAlmát valóban sokszor használok húsok mellé, szeretjük, de most erre gondoltam 😊:
Törléshttp://katalin-konyha.blogspot.com/2013/01/oszibarackos-csirkemell.html
Nagyon guszta!! Csirkemellet még nem sütöttem őszibarackkal.... köszi az ötletet.
VálaszTörlésMég ilyet! Örülök, hogy adtam egy ötletet.
Törlés