Tartalomjegyzék

RECEPTEK:
LEVESEK:
- Húslevesek:
Borjú becsinált leves
Csirkeleves csurgatott tésztával
Csülkös bab
Gulyás. Marha.Jó.
Húsgombócleves
Jérceleves
Chilis bab
Tojásból
HÚSÉTELEK
- Sertéshúsból
Almás sajtos szelet
Gombás csirkecomb filé
Göngyölt csirkemell
Göngyölt, töltött csirkemell
Gyümölcsös csirkesült
Indiai csirke
Kacsasült
Kínai csirkemell gőzgombóccal
Kovászos töltött káposzta pulykából
Lila spagetti
Lusta asszony csirkesültje
Minek nevezzelek? (csirkemellcsíkok bundában)
Mustáros meggyes csirkeszárnyak
Kókuszos túrópuding
Krémpohár tejberizsből gyümölccsel
Kubucukor
-Égetett tészták:
Képviselőfánk
- Szalalkális tészták:
Hófehérke szelet
- Rétesek
Meggyes mákos rétes
- Sós apró sütemények:
Batátás zabkeksz
Egyensúly tészta
Mákos rudak szilveszterre
- Vegyes édes apró sütemények:
Zabkeksz magvakkal
TORTÁK, PISKÓTÁK:
Almás krémes torta karácsonyra
RIPORTOK:
Befolyásos asszonyok a konyhában: 
-Krajcsir Sarolta: A Lydia keresztény magazin főszerkesztője
-Bolla Zsuzsanna: Az evangelikus.hu főszerkesztője
Böjti beszélgetés: Major-Józsa Cintia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése