Oldalak

Tartalomjegyzék

RECEPTEK:
LEVESEK:
- Húslevesek:
Borjú becsinált leves
Jókai bableves
Ököruszályleves
Chilis bab

HÚSÉTELEK
- Sertéshúsból
Stefánia vagdalt szójával
Nemzeti tejszínes csirke
-Borjúból:
Osso buco (csont lyukkal)
-Vadak:
Sült krumpligombócSült krumpligombóc
Korchus (bodza)-felfújt
Krémpohár tejberizsből gyümölccsel
Kubucukor
Oliebollen birssel
Tojáslikőr
BEFŐZÉSEK:
- Befőttek
Bodzás eperdzsem
- Zöldségek, gyümölcsök:
Zöldséges spirálpite
- Főzelékfélék eltartása:
Lecsó télire
Tökmagkrém
Savanyúság:
Darált paprika
Fűszerkeverékek (chillis, gyros, provance-i)
Zabpalacsinta
-Kelt tészták:
Zöldhagymás csiga
Banánkenyér Bátaszék
Máktorta majdnem mindenmentes mandarinnal
Máktorta majdnem mindenmentes őszibarackkal
Meggyes diós szelet
Morzsasüti:
-áfonyás
Zserbó tk lisztekkel majdnem mindenmentes
-Égetett tészták:
Képviselőfánk
- Szalalkális tészták:
Hófehérke szelet
- Rétesek
Meggyes mákos rétes
- Sós apró sütemények:
Batátás zabkeksz
Egyensúly tészta
Mákos rudak szilveszterre
- Vegyes édes apró sütemények:
Zabkeksz magvakkal
TORTÁK, PISKÓTÁK:
Sajtkrém
SZÉPSÉGÁPOLÁS, FÜRDŐ:
Rózsavíz
ÉTREND JAVASLAT 4 HÉTRE
.....
SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ AJÁNDÉKOK:
Agglegény kompót
Kökénylekvár
RIPORTOK:
Mező Misivel a Duna tévében: Jézus és a szerelem
Elhívott az Isten. Riport velünk a Duna tévében
Befolyásos asszonyok a konyhában: 
-Krajcsir Sarolta: A Lydia keresztény magazin főszerkesztője
-Somogyiné Ficsor Krisztina A Jellem ABC című könyv szerzője
-Bolla Zsuzsanna: Az evangelikus.hu főszerkesztője
-Tímár Sára népdalénekes, zeneszerző, zenepedagógus
-Gér-Bódiss Tímea, a Lydia magazin főszerkesztője
Befolyásos férfiak a konyhában:
-Nagy György András: újságíró, szerkesztő, író
Házasság Hete:
Böjti beszélgetés: Major-Józsa Cintia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése