A parókia konyháján túl
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Nemzeti ünnepre
Imádságok
Kaporral készült
Bodzavirággal készült
Eperrel
Ételek pünkösdre
Új évi ima
Böjti írások
Meggyes ételek, sütik
Almás ételek
Levesek
Szörpök, fröccsök
Sütés nélküli sütik
Birsalmából
Tartalomjegyzék
Valentin napra
Ennivaló úti beszámolók
Ételsor
Cukkinivel készült
▼
2025. január 5., vasárnap
Virsli saját tormakrémmel
›
Milyen szép is lenne, ha azt írhatnám, hogy saját virsli saját tormakrémmel. Sajnos sem a virslit, sem a majonézt nem én készítettem, de a...
2025. január 3., péntek
Pandúr leves
›
Nagyon szeretem a népművészetet. Nem volt mindig így, bár sohasem voltam ellene, de igazán akkor kezdett el érdekelni, amikor az iskolában...
4 megjegyzés:
2025. január 2., csütörtök
Beszámoló a karácsonyról és szarvassült recept
›
A karácsonyhoz való viszonyulásom nagyon sokat változott az évek, évtizedek során. Gyerekkoromban nem voltunk vallásosak. Annyiban tartottuk...
1 megjegyzés:
2024. december 30., hétfő
Szilveszteri puncs
›
Minden kedves olvasómnak nagyon boldog újévet kívánok ezzel az egyszerű recepttel. Bár szilveszterkor általában pezsgőt szoktunk inni, mo...
5 megjegyzés:
2024. december 29., vasárnap
Szilveszteri, újévi falatok
›
Az év végén szokásos sertéshúst készíteni, gyakran malacot, és lencsét. Ez régi, ellenhit-szerű hagyomány. Így nevezik a németek a babonaság...
2 megjegyzés:
2024. december 22., vasárnap
Hegycsúcs sütemény
›
Ismét itt az ünnepek ünnepe, de nekem elsősorban nem a nagy evés-ivás miatt fontos. Jó, hogy együtt a család, bár most sem sikerül a teljes ...
6 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése