Hozzávalók:
3 csirkecomb
fél liter tésztaszósz
3 csirkecomb
fél liter tésztaszósz
só
A tavaly eltett koktélparadicsom. Recept itt.
Elkészítés: A combokat enyhén besózzuk, egy olajozott tepsibe vagy kerámia tálba tesszük, és ráöntjük a tésztaszószt. 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük fólia nélkül, majd amikor kezd sülni, mérsékeljük a hőfokot 200-ra. Legalább fél óra kell neki. Ha valaki nem az én "lusta asszony"módszerem szerinti szószt használ, hanem jó sűrűt, akkor fólia alatt kezdje a sütést, és csak a vége felé vegye le.
A tavaly eltett koktélparadicsom. Recept itt.
Nagyon finom lehetett ezzel a fűszeres páccal guszta! Gyakran teszek el én is tésztaszószt szeretem de már elfogyott.
VálaszTörlésNagyon finomak lehettek ezek a guszta csirkecombok! Megnéztek a szósz receptjeidet is, finom pikáns ízűek lehetnek a sokféle fűszertől.
VálaszTörlésKöszönöm, Katalin! Sok fűszer, valóban, de jól harmonizálnak.
TörlésKedves Éva! Nézz körül azért, hátha úgy jársz, mint én, és találsz egy üveggel. :)
VálaszTörlés