2016. július 20., szerda

Őszibarackkal sült csirkemell kuszkusszal


Már van egy őszibarackos csirkemell a blogon, de ott konzervet használtam. Itt friss a barack.

Hozzávalók: 
1 fél csirkemell
1 kg őszibarack
só, fehér bors
olaj
sajt
kuszkusz


A barackot meghámoztam, kimagoztam, és összekevertem a kis darabokra vágott hússal. Fűszereztem, és olajjal kikent tepsibe tettem. 220 fokon sütöttem alufólia nélkül néha megkeverve, és a végén megszórtam reszelt sajttal. A kuszkuszt tálba tettem, másfélszeres mennyiségű forró vízzel leöntöttem, lefedtem alufóliával, és rátettem egy vastag konyharuhát. Kb negyed óra múlva néztem meg, de a receptek szerint sokkal hamarabb elkészül. A "sivatag tarhonyája".


3 megjegyzés: