Mennyi mindent el lehet készíteni otthon! Nemcsak a tejtermékeket, hanem felvágottakat, sajtokat, és igen, májkrémet is. Ráadásul sokkal egyszerűbb, mint pl a felvágott. A fűszerezés ízlés függő, de tartósítószer, e-számok, ízfokozó biztos nincs benne. Én most így készítettem:
Hozzávalók:
6 csirkemáj
2 hagyma
zsír
só, bors, majoránna
Elkészítés:
A hagymát a zsiradékon megsütöttem, majd hozzáadtam a májat is. Megfigyeltem, hogy nem spriccel, ha a belső felét felülre fordítom, de most több részre vágtam. Fűszereztem, de ha resztelt májként fogyasztjuk, akkor nem is szoktam sózni. Krémnek elbír egy keveset. Ha kész, mixerrel pépesítjük, és már ehetjük is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése