Ha gyerekeknek készítjük, akkor Limoncello helyett egy kis citromlét tehetünk bele, és több mézet.
Finom és mutatós desszert. Ha csukva tesszük az asztalra, akkor lehet találgatni, hogy mi van benne.
Hozzávalók:1 sárgadinnye
2 sárgabarack
fél őszibarack
mazsola
Limoncello
méz
mentalevelek
Elkészítés:
A mazsolát beáztatjuk a likőrbe. A dinnyét ferdén ketté vágjuk úgy, hogy egy nagyobb és egy kisebb részt kapjunk. A húsát kivájjuk, és összekeverjük a többi, apróra vágott gyümölccsel. Ízesítjük egy teáskanál mézzel, mentalevelekkel. A mazsola és a Limoncello is belekerül természetesen. Legnagyobb meglepetésemre mind belefért, pedig külön tálkában is akartam kínálni. Néhány órára hűtőbe tesszük, és utána fogyasztjuk.
Nagyon mutatós hűsítő csemegét készítettél, nagyon finom lehet :-) Most szívesen kanalaznék belőle :-)
VálaszTörlésMajd küldök a következő adagból.:)
VálaszTörlésMár tegnap is figyeltem nagyon csábítóan néz ki!
VálaszTörlésIgen, és nem nehéz elkészíteni.
Törlés