2023. január 19., csütörtök

Hull a hó, hull a hó... Játék eredményhirdetése

Na, ugye! Meghirdettem a Hull a hó, hull a hó...játékot, és az eredményhirdetésre hűlni kezdett a levegő, és sok helyen már havazik is. 😊 Nálunk még sajnos nem, de már csak 3 fok van. Mutatom a beérkezett pályaműveket. 

Olgis nagyon gyors volt, ő küldött először sok-sok hólabdát nekünk. Hógolyózni ugyan nem lehet velük, de sebaj! Az íze biztosan kárpótolna bennünket az elmaradt hócsatákért. 

 Hólabda

Kicsit később még egy süteményt mutatott, melyen már a háztetők is tele vannak hóval. A házak belseje meg sok finom krémmel!

Gesztenyekrémes havas háztető

...........

Katalin is nagyon hamar elküldte a finom hókiflijét ezen a gyönyörű képen, ahol az anyukája által hímzett templom látható. "A képen bár mindent befed a hó, mégis melegséget és békességet, nyugalmat áraszt....."-írja. Valóban.

Vaníliás hókifli

https://katalin-konyha.blogspot.com/2023/01/vanilias-hokifli-ani-blogjatekara.html

Hamarosan érkezett a következő kitűnő recepttel, diós-birsalmasajtos alagutat, na nem sütött, mert mindannyiunk örömére a sütés nélküli desszertek sorát gazdagítja. Igaz, hiszen a hó el is olvadna a sütőben, nem? 😊 

                                                                Diós birsalmasajtos alagút

.............

És most mutatom a nyertes pályaművet, citromos kekszet hópehellyel. Zsuzsa a nyertesünk a teller-cake blogból. Hogy honnan szerezte ezeket a helyes kis hópehely nyomdákat, nem tudom, de nagyon jól néznek ki vele a kekszek. 
Citromos hópelyhes keksz




A sorsolás a következőképpen zajlott.


Gratulálok, Zsuzsa! Köszönöm, hogy játszottál. A nyeremény pedig egy evangéliumi újság benne néhány havas képpel. Egy könyvjelző, egy levélpapír borítékkal, hátha van olyan ismerősöd, aki szeret leveleket kapni ebben az ínséges e-mailes időben. A fődíj pedig egy 2000 ft-os Lidl vásárlási utalvány. A blokkja is megvan.

6 megjegyzés:

  1. Jó kis sütik gyűltek össze . Zsuzsának gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyszerű sütik gyűltek össze, kár hogy többen nem játszottak.
    Zsuzsának szívből gratulálok, költsed hasznos és finom dolgokra! Neked Ani pedig köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  3. Óh, köszönöm Ani, nagyon boldog vagyok! Szuper minden összegyűlt recept. :-)

    VálaszTörlés
  4. Valóban nagyszerű sütemények gyűltek össze. Kár, hogy mostanában kevesen játszanak. Zsuzsa, még egyszer gratulálok. Sajnos csak jövő héten tudom feladni a nyereményed, mert holnap elutazom.

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük a fáradozásodat! A nyertesnek gratulálok! Üdv, Olgis.

    VálaszTörlés