2021. május 29., szombat

Sült csülök


 Nem tudom, ki hogy főzi, de én most kuktában előpároltam, és utána tettem csak a sütőbe. Nem éppen kímélős, de annál finomabb. Egyszerűen készült. Előző este besóztam, fokhagymával megtűzdeltem, és a párolás után bevagdostam a bőrét, a nyers krumplit mellé halmoztam, és kisütöttem.

Áldott vasárnapot kívánok!
Füle Lajos:
Magad köré ne építs falakat,
Nyitott maradj és befogadni kész!
A másik ember részed, s feladat,
Hogy vele együtt légy te is egész.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, finom lehetett! Akkor ez olyan, mint a pékné módra 😊. A csülköt én is hasonlóan szoktam megfőzni az elején, de nem kuktában, mert azt már évek óta nem használom.

    És elkészítettem a burgundi marharagut is 😊:
    https://katalin-konyha.blogspot.com/2021/05/burgundi-marharagu-dodollevel.html

    VálaszTörlés
  2. Kicsit későn válaszolok, mert nem láttam az üzenetedet előbb. Nagyon szép lett a ragud.

    VálaszTörlés