A rizspehely sorozat folytatódik.:)
Az almás és a meggyes rizspelyhes torta után kedvenc összetevőnk most új szerepben tündököl: levesbetét lett. Alkalmazása rendkívül egyszerű: csak markolj bele a zacskóba, és szórd rá a levesre! ):
Hozzávalók:
450g mirelit sóska2 dl tej
2 dl víz
cukor vagy édesítőszer
kb 1 evőkanál fehér rántás
Elkészítés:
A sóskát kiolvasztjuk, felforraljuk, hozzákeverünk 2 dl vizet, gyakran kevergetve 2 dl tejet és a paprika nélküli rántást. Édesítjük, és tálaljuk.
Én szívesen megenném, de a férjem nagyon válogatós...Egyszer-egyszer azért főzök hasonlót spenótból, brokkoliból, de mindig sósan.
VálaszTörlésA sóska csak édesen jó, szerintem. A brokkoli krém- leves nálunk is nagy kedvenc.
VálaszTörlés