2017. április 21., péntek

Répatorta pohárkrémben

A nagy sikerű répatortát újra kellett sütnöm húsvétra. Mivel együtt volt a nagy család, kétszeres adagot készítettem közepes tepsiben. A széleit levágtam, megszárítottam, elmorzsoltam, és ez lett a pohárkrém alapja. 
Hozzávalók:
10 dkg répatorta morzsa
1 tejszín ízű pudingpor
7 dl tej
cukor
Elkészítés:
A pudingot a szokott módon elkészítjük. A pohár aljára szórjuk a morzsa felét, ráöntünk annyi pudingot, hogy 2/3 részig legyen tele. Kicsi dermedés után újra morzsát, majd pudingot töltünk a pohárba. Egy darabka morzsával díszítjük. A maradék pudingot jóízűen elkanalazzuk.

2 megjegyzés:

  1. De guszta finomságot készítettél! És a poharaid is nagyon tetszenek :-)

    VálaszTörlés
  2. Már itt is szerepeltek:
    http://korsocska.blogspot.hu/2017/01/stollen-poharkrem.html

    VálaszTörlés