A nagy sikerű répatortát újra kellett sütnöm húsvétra. Mivel együtt volt a nagy család, kétszeres adagot készítettem közepes tepsiben. A széleit levágtam, megszárítottam, elmorzsoltam, és ez lett a pohárkrém alapja.
Hozzávalók:10 dkg répatorta morzsa
1 tejszín ízű pudingpor
7 dl tej
cukor
Elkészítés:
A pudingot a szokott módon elkészítjük. A pohár aljára szórjuk a morzsa felét, ráöntünk annyi pudingot, hogy 2/3 részig legyen tele. Kicsi dermedés után újra morzsát, majd pudingot töltünk a pohárba. Egy darabka morzsával díszítjük. A maradék pudingot jóízűen elkanalazzuk.
De guszta finomságot készítettél! És a poharaid is nagyon tetszenek :-)
VálaszTörlésMár itt is szerepeltek:
VálaszTörléshttp://korsocska.blogspot.hu/2017/01/stollen-poharkrem.html