2015. március 13., péntek

Tökmagkrémes kenyér március 15-re

Sajttal
Van már nemzeti színű főétel, és sütemény is a blogon, és most reggelit kínálok az ünnepre.
Még a nyáron jártunk az Őrségben, és ott kóstoltuk a tökmagkrémet. 


A beszámolót itt olvashatják.

Elkészítés:
Egy evőkanál tökmagkrémet összekeverünk egy kocka natúr vagy zöldfűszeres krémsajttal, és rákenjük a fánkszaggatóval kiszúrt kenyérdarabra. Sajtot és paradicsomot, vagy tojást és paradicsomot tehetünk rá. Azért van kívül a zöld szín, mert egyesek szerint az igazi kokárdát belülről kifelé kell olvasni. Nem tudom,de a kedvükért ez ilyen.

Tojással



3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűűű!
    Jó,hogy írtál az Őrségről,előkotrom az ottani szakácskönyvemet....

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűűű!
    Jó,hogy írtál az Őrségről,előkotrom az ottani szakácskönyvemet....

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy szép emlékeket juttattam az eszedbe.

    VálaszTörlés