Sajttal |
Még a nyáron jártunk az Őrségben, és ott kóstoltuk a tökmagkrémet.
A beszámolót itt olvashatják.
Elkészítés:
Egy evőkanál tökmagkrémet összekeverünk egy kocka natúr vagy zöldfűszeres krémsajttal, és rákenjük a fánkszaggatóval kiszúrt kenyérdarabra. Sajtot és paradicsomot, vagy tojást és paradicsomot tehetünk rá. Azért van kívül a zöld szín, mert egyesek szerint az igazi kokárdát belülről kifelé kell olvasni. Nem tudom,de a kedvükért ez ilyen.
Tojással |
Gyönyörűűű!
VálaszTörlésJó,hogy írtál az Őrségről,előkotrom az ottani szakácskönyvemet....
Gyönyörűűű!
VálaszTörlésJó,hogy írtál az Őrségről,előkotrom az ottani szakácskönyvemet....
Örülök, hogy szép emlékeket juttattam az eszedbe.
VálaszTörlés