2017. június 24., szombat

Flower Power. Fröccskoktél ibolyával

Többször kaptam e-mailt a bloggal kapcsolatban. Jól esik, hogy megkeresnek. Most a Borháló nevű céget ajánlották szíves figyelmembe. Olyan jól sikerült a marketingjük, hogy mindjárt el is készítettem az egyik italukat. A cég videoja itt érhető el.
Hozzávalók:
Kb 1 dl jég
0.5 dl citromlé
0.5 dl málnaszörp
1 dl rozé bor
1 dl buborékos ásványvíz
1 mokkáskanál ibolyacukor
cukrozott ibolya
Elkészítés:
Valójában nem is tudom, hogy mennyi volt a jég. Egy jégkockatartó tele. Mivel az ital hölgyeknek készült, szív alakú formákat használtam. Szép sorban kell beletenni a hozzávalókat a pohárba. Kicsit változtattam az arányokon. Ibolyaeszenciát ajánlottak, de nekem ez nem volt, viszont még a tavasszal készítettem cukrozott ibolyát, tavalyról pedig maradt porcukor, melyben ibolyát szárítottam, így ezek adták meg a különleges aromáját. A Varga pincészet borát használtam fel. Nem vagyunk nagy italozók, venni nem is nagyon szoktunk, de azért van néhány üveg. Nem tudom, hogy a Borháló által forgalmazott borokkal milyen ízű lett volna a koktél, de ezzel nagyon finom volt. Köszönöm a receptet.









4 megjegyzés:

  1. Nagyon finom és mutatós koktélt készítettél, gondolom mindenki örömmel fogyasztotta! Én is szívesen megkóstoltam volna :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, majd legközelebb küldök.:)Nem is gondoltam volna, hogy ilyen finom lesz.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy Anikó ! Gondolom, hogy nagyon finom is.

    VálaszTörlés