A parókia konyháján túl
2019. október 26., szombat
Almás, a szokásos
Már kicsit fonnyadtak voltak az almák, de pitébe (béles, lepény) éppen jók.
Sertésragu leves
után ettük.
Recept a rebarbarás piténél.
Bibliás elmélkedés is ott.
U.I: Ez a süti margarinnal készült (20 dkg) és a töltelék kevés cukorral.
Rebarbarával
2 megjegyzés:
Katalin
2019. október 27. 8:39
Az almás pite mindig jó választás 😊
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
teller-cake
2019. október 29. 13:54
Szokás szerint szívesen megkóstolnám... :-)
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Mobilverzió megtekintése
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Az almás pite mindig jó választás 😊
VálaszTörlésSzokás szerint szívesen megkóstolnám... :-)
VálaszTörlés