A parókia konyháján túl
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Nemzeti ünnepre
Imádságok
Kaporral készült
Bodzavirággal készült
Eperrel
Ételek pünkösdre
Új évi ima
Böjti írások
Meggyes ételek, sütik
Almás ételek
Levesek
Szörpök, fröccsök
Sütés nélküli sütik
Birsalmából
Tartalomjegyzék
Valentin napra
Ennivaló úti beszámolók
Ételsor
Cukkinivel készült
▼
2019. október 26., szombat
Almás, a szokásos
Már kicsit fonnyadtak voltak az almák, de pitébe (béles, lepény) éppen jók.
Sertésragu leves
után ettük.
Recept a rebarbarás piténél.
Bibliás elmélkedés is ott.
U.I: Ez a süti margarinnal készült (20 dkg) és a töltelék kevés cukorral.
Rebarbarával
2 megjegyzés:
Katalin
2019. október 27. 8:39
Az almás pite mindig jó választás 😊
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
teller-cake
2019. október 29. 13:54
Szokás szerint szívesen megkóstolnám... :-)
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Az almás pite mindig jó választás 😊
VálaszTörlésSzokás szerint szívesen megkóstolnám... :-)
VálaszTörlés