Ezt a mustáros sertésszeletet már régebben készítettem, de pont jó erre az alkalomra.
Hozzávalók:
6 szelet tarja
zsír
2-3 vöröshagyma
mustár
só, bors
vörösbor
Elkészítés:
Egy nagy tepsit kizsírozunk, és a fűszerezett, mustárral megkent húsokat beletesszük. Körészórjuk a szeletekre vágott vöröshagymát, meglocsoljuk egy kis borral, és 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A vége felé dobhatunk rá egy kis krumplit is.
Gond, pénz, siker, volt is, nem is.
Újul az év...Újulsz te is?
Kívánod-e? ISTEN veled!
Ő téged is újjátehet.
Bár már torkig vagyok hússal és bármiféle ennivalóval, most jó nagyokat nyeltem, amikor megláttam. :) Hiába, a klasszikus ízeket semmilyen új irányzat, ízvilág nem tudja felülírni. :)
VálaszTörlésPuszillak, és áldásokban gazdag, boldog új évet kívánok! :)
Igen. Mindig túltoljuk az ünnepeket. Én se kívánok semmit most. Neked is áldott újévet.
VálaszTörlésKöszönöm szépen. :)
VálaszTörlésNagyon finom lehetett! A tarja az egyik legfinomabb része a "malackáknak", én is szeretek belőle sütni 😊
VálaszTörlés