A tegnapi bejegyzés tartalmazza a birsalmasajt receptjét. A tekercset ebből készítettem.
Az elkészült birsalmapépből egy 22x9 cm-s kenyérütő forma aljába öntöttem egy keveset úgy, hogy 1 cm vastag legyen. Másnap még nekem nem szilárdult meg az alja. Óvatosan kiemeltem, és a puha felével felfelé ráhelyeztem a pultra. Keresztben ketté vágtam, és egy csík aszalt áfonyát szórtam rá. Összetekertem, és egy tányéron szárítottam tovább a két tekercset. Éles késsel szeleteltem őket.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIFugSisUvtw4ip22Q96HsbZn-MeKD-XKIeljlPwRrPnjNbfEZ7mWlFZ9tkz-tOPFaSaUANXHlLQP_eWk4q_VGUDS9nmqIENCZjO-BdbxWk5JQZHbmwehXPYgamaxE6LrPaBAtH0a0uU_J/s320/DSCF9490b.jpg)
Anikó, ez valami csodás birsalmasajt-tekercs! Mutatós és biztos, hogy nagyon finom!:)
VálaszTörlés