2018. július 6., péntek

Méteres pecsenye

Megnyertem a Vidék íze pályázatát, enyém a júliusi fődíj, 35000 forint. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokra értékelték kedvenc husinkat. Nézzétek meg a receptet a lapban!

Hálás vagyok Istennek, hogy jó ötletet adott, és bátorságot, hogy nevezzek.
Azért ide is leírom röviden. Tarja-sonka-gombaszeleteket egymás mellé állítunk, és reszelt sajtot teszünk közé, amely összeragasztja. Spárgával összekötjük, leöntjük borral, és alufólia alatt sütni kezdjük, amíg a gomba levet ereszt. Akkor fólia nélkül sütjük tövább, amíg szép piros lesz. Ferdén szeleteljük, mint a méteres kalácsot.

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok ügyes vagy! Sokszor megvettem már ezt az újságot most viszont még nem, de ami késik nem múlik:-))

    VálaszTörlés
  2. Én szeretem. Közel áll az én ízvilágomhoz.

    VálaszTörlés