2016. május 10., kedd

ÜNNEPEK, JELES NAPOK. Süssünk aranygaluskát pünkösdre! Eredményhirdetés


Mindenkinek köszönöm, hogy játszott. Azoknak is, akik nem játszottak, de már foglalkoznak a gondolattal. Nagyon finom ételeket küldtetek. Kár, hogy az illatokat és ízeket még nem lehet teleportálni. Egyelőre be kell érnünk a látvánnyal. 
Amint az elején jeleztem, mindenki, aki sodót is mutat még egy számot kap.


1-2. Katalin
Elsőnek Katalin, régi játékosunk érkezett. Számomra újszerű ötlet volt a piteforma, de nagyon bejött. Legközelebb beszerzek egyet, és az elsők között fogom kipróbálni. Csodásan néz ki a süti is!


3-4. Teller Zsuzsa
Zsuzsa is piteformát használt. Lehet, hogy ez lesz az aranygaluska új generációja? Jól néz ki így sütve, az biztos. Mint látható, igazi vaníliarudat használt: Hát így is az igazi.


5. Éva
Gyönyörű formás aranygaluskák érkeztek a Takarékos konyhából. Kedves színfolt a margaréta. Üdévé teszi az egészet.


6-7 Sásdi Melinda
Mrs Same a sütemény továbbfejlesztett változatát küldte. Megspékelte egy kis meggyel is. Jó ötlet, legközelebb kipróbáljuk.


8-9 Konyhavirtuóz
Épp hogy befutott a végére, de utolsókból lesznek az elsők. Mert hogy Konyhavirtuóz nyerte a desszertet és a könyvecskét. Sajnos a címe nincs meg, pedig gyorsan küldeném a nyereményét ezért az ínycsiklandó finomságért.




3 megjegyzés:

  1. Hű de megéheztem a látványtól! Köszi a játékot, nyertesnek pedig egy nagy gratula!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű és ínycsiklandozó galuskák készültek.Gratulálok a nyertesnek.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyszerű hogy ilyen finomságok készültek a játékra! Örülök hogy nekem kedvezett a szerencse! :)

    VálaszTörlés