2022. január 8., szombat

Múlik az idő. Eredményhirdetés

A múlt év végén játékot hirdettem Múlik az idő címmel. Olyan recepttel kellett jönni, amely valahogy szemlélteti az idő múlását. Most félig tele vagy félig üres a pohár? Örüljek annak, hogy három fantasztikus nevezés érkezett, vagy keseregjek azon, hogy csak három, ámde fantasztikus nevezés érkezett? Inkább örülök, és köszönöm, hogy játszottatok. 

Beérkezési sorrendben adtam számot a versenyzőknek. A sorsolás Katalint hozta ki győztesnek, ezért övé a jutalomcsomag. Benne egy Lydia magazin, lányommal a címlapon, és velünk készült riporttal a vezércikkben. Sok-sok értékes, nőknek szóló írással. Egy Biblia olvasó vezérfonal, egy képeslap, és egy csomag szárított zöldség. Tudom, hogy apukája minden évben készít neki darált zöldségkeveréket, de azért remélem, hogy tudja használni ezt is. 





És akkor jöjjenek a receptek és a képek:

Katalin konyhájából sajtos-paprikás tallérokat kaptunk, ahol az óra mutatja az idő múlását. És talán még a régi térkép, melyről ma már a nagyobb része hiányzik. Elmúlt az az idő is, sajnos. A tallérok nagyon guszták, legközelebb az is feltétele lesz a játéknak, hogy küldeni kell egy kis kóstolót? 😊

 Sajtos-paprikás tallér


http://katalin-konyha.blogspot.com/2021/12/sajtos-paprikas-taller-gofrisutoben.html

És így is mutatja az idő múlását. Hogy mit ki nem találnak! A gif a férjet dicséri. Köszönjük, hogy segítette emelni a blogjaink színvonalát.

............

Éva a Takarékos konyhából piccolot készített. Nem ismertem ezt a süteményt, de arról is szólnak a játékok, hogy tanuljunk egymástól új dolgokat. Nagyon csinos lett, és a naptár is illik.

Piccolo

https://takarekoskonyha.blogspot.com/2022/01/piccolo-edes-apro-sutemeny-blogjatekra.html

.............

Zsuzsa egy cukrászati remeket alkotott. Majdnem lekéste a határidőt, tulajdonképpen le is késte, de tudtam, hogy jönni fog, ezért vártam a sorsolással. Jól tettem. A kakukkos óra tortát kár lett volna kihagyni. Érdemes rákattintani az eredeti bejegyzésre, hogy megszemlélhessük a kakukkot közelről is.

Egy verses imádsággal zárom, és kívánok nagyon sok boldog időket az új évben!
Füle Lajos: 365 napon
Háromszázhatvanöt napon,
Jézus, te légy az oltalom,
Jézus, te légy a holnapom,
te égbe kiáltó irgalom!

5 megjegyzés:

  1. Én köszönettel tartozom sok mindenért, kitaláltál egy remek játékot, elfogadtad a késett posztomat és egy ilyen remek, bár kicsi, de épp ezért különleges társaság tagja lehettem.
    Gratulálok Katalinnak a csodás receptért és a nyereményért! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a játék lehetőségét Katalinnak gratulálok! Köszönjük a verses imádságodat !

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ani, köszönöm szépen a sok kedves szavadat, a férjem nevében is, amit írtál a receptemhez, és ahogy ábrázoltuk az idő múlását. Köszönöm már előre a szép és hasznos ajándékokat, amit örömmel használok majd.
    Gratulálok Évának és Zsuzsának a játékban való részvételükért és az ötletes és csodaszép édességeikhez.
    Neked Ani még egyszer köszönöm a nagyszerű játékot! Nagyon sajnálom hogy többen nem jöttek, pedig egy blogjátékhoz sem több idő és munka posztolni egy bejezést, mint egy átlagoshoz. Játszani pedig mindig jó és kellemes kikapcsolódás.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zsuzsa és Éva, köszönöm a gratulációtokat, nagyon kedvesek vagytok!

    VálaszTörlés
  5. Mindenkinek még egyszer köszönöm. Hamarosan kitalálok valamit megint.

    VálaszTörlés