2017. október 12., csütörtök

Zsályás csirkesült


Szépen megnőtt a zsálya a kertben, és még alig használtam. Nagyon finom lett vele ez a néhány combocska. A húst sóztam, borsoztam, olajozott tepsibe raktam, ráhelyeztem a leveleket, kis borral meglocsoltam, és szép pirosra sütöttem. Nem nagy dolog, egy kis ötlet, ha valaki éppen nem tudja, hogy mit főzzön. A répát akkor tettem mellé, amikor már sült egy kicsit.


4 megjegyzés:

  1. Finom lehetett! És nagyon gusztán tálaltad :-)
    A zsályát én is szeretem használni, frissen és szárítva is.

    VálaszTörlés
  2. Nyami! nekem is van zyályám, de össze kell szednem,hogy mire tudom használni,mert tanácstalan vagyok vele.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon nagyra nőtt a zsályám, de eddig csak teának használtam.

    VálaszTörlés