2024. április 4., csütörtök

Mező Misivel a Duna tévében szombaton

 

Tavaly tavasszal jött egy telefon a Duna tévé egyik szerkesztőjétől. Látta a Lét ige című műsorban a velünk készített fimet és felkért a Jézus és...című sorozatban való közreműködésre. Jézus és a szerelem lesz a témája. Hűha! Ez aztán nagy dolog. Alig hiszem!-gondoltam.

 Némi gondolkodás és imádság után igent mondtunk. Nagyon izgalmas volt a forgatás. Mező Misi a Magna Cum Laude nevű könnyűzenei együttes énekese. Bizonyára sokan ismerik és szeretik őket. Misi megtért, ma már Istennel jár. Életéről ebben a videóban beszél.

A műsor alatt Kisorosziban lakott egy parasztházban, ahova a világ zaja elől menekült el. Vendégeivel különböző élethelyzetekről, érzésekről beszélgetett. Az első rész a Jézus és a csend. Ebben hárman beszélnek az életükről. Egy özvegyasszony, aki hat gyerekkel maradt egyedül. A nehézségeken Isten segítette át. A Parakletos Könyvkiadót vezeti. Egy fiatal lány, aki apácának tanul. Egy fiatalember, aki egyedül neveli a fiait. Mindannyian Istentől nyertek erőt, kapaszkodót. 

A mi részünket most szombaton
lehet megnézni
a Duna televízióban délután 4 órakor.

 Még mi sem láttuk. Nagyon izgatott vagyok. Vajon mi marad meg a hosszú beszélgetésekből? Rajtunk kívül volt ott egy középkorú házaspár, akik szintén házassági válságot éltek át, és Istenbe kapaszkodva tudták megoldani a problémákat, és ma már boldogan élnek. Meghívtak egy jegyespárt is. 

A férfiak főztek, mi, nők meg segítettünk Misinek kerítést festeni. Na, több kulisszatitkot nem árulok el, még csak annyit, hogy gulyásleves volt. 

A sorozat előző évadát is érdemes megkeresni a youtube-on. Jézus és a pék, a szántóvető, a bíró, a fazekas és más foglalkozásokat mutatnak be a Biblia korából szintén Misivel.

Frissítés: Itt elérhető a film: 

6 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok a találkozáshoz és annak lélekemelő voltához. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, de Istené a dicsőség, ezt mindenkinek elmondom most.

      Törlés
  2. Olvastam a bejegyzésedet és nagyon szerettem volna megnézni de a gyerekek itt voltak nem volt rá alkalmam sajnálom !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt megnézheted: https://www.youtube.com/watch?v=1vuPDIytk9s&t=2712s&pp=2AGYFZACAcoFCmrDqXp1cyDDqXM%3D

      Törlés
    2. Ani köszönöm megnéztem és gratulálok Nektek!

      Törlés
    3. Köszönjük szépen. Istené a dicsőség.

      Törlés