A szokásos kevert süti, de nem lett olyan szép, mint amit csak finomliszttel és cukorral készítettem. Receptje itt.
Finomliszttel |
Hozzávalók 3 dl-s bögrével mérve:
1 bögre joghurt
1 bögre zabpehelyliszt
1 bögre finomliszt
2 evőkanál 1:4 édesítő
1 sütőpor
csipet só
1 evőkanál sütőrum
3 tojás
...........
1 birsalma
Elkészítés:
A sütőport a liszthez adjuk, és jól elkeverjük a többi anyaggal. Egy kis tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a tésztamasszát. A birsalmát kicsi szeletkékre vágjuk, és rászórjuk. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, kb fél óra múlva mérsékeljük a hőfokot, és tűpróbáig sütjük. Kicsit sok lett a birsalma, talán ezért sem jött fel úgy a sütemény, de nagyon finom volt. A birsalma is kellemesen megpirult a tetején.
Nagyon guszta lett a finomságod, szerintem ez is nagyon szép! De a legfontosabb, hogy finom 😊.
VálaszTörlésÉs a fotóid is nagyon jól sikerültek!
Kedves vagy Katalin, köszönöm szépen. Finom lett, és ez a lényeg.
VálaszTörlés