2018. február 28., szerda

Petrezselyem hajtatása, VERSENY! Összesítés


Itt hirdettem meg egy játékot, melyben az volt a feladat, hogy petrezselyemgyökeret kellett arra rávenni, hogy szép zöld leveleket hajtson. Ennél csak a Kedvenc képem játék volt egyszerűbb, mégis csak hárman jelentkeztek, de ennek is örültem. 
Először Éva küldte el a jelentkezését, de valószínűleg fagyos volt a gyökere, nem megfelelően hajtott, így kiszállt a játékból. Mégis úgy gondolom, hogy említést teszek róla, mert érdemes benézni a blogjába.
...
Aztán Katalin jelentkezett. Nagyon csinos terítőn nagyon csinos gyökérkével. 2 hét után szép lombozatot hajtott.


............
Mrs Same három versenyzővel indult, de sajnálatos balesetben kettő elhalálozott. A túlélő nagyon szép lett.


Köszönöm, hogy játszottatok. Mivel csak Katalin mérte le a leghosszabb levelet, így ő a győztes, de azért mind a ketten kapnak ajándékot. Egy-egy kis receptes könyvecskét és  igés falinaptárt. Katalinnak még egy kis saját termésű chilli paprikát is küldök, de lemaradt a képről. A héten igyekszem feladni a leveleket.

6 megjegyzés:

 1. Sajnálom hogy kimaradtam a játékból! Gratulálok a nyerteseknek!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen még egyszer a játékot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Írd meg a címedet, légy szíves. Nem találom. Köszönöm.

   Törlés
 3. Kedves Ani, még egyszer köszönöm a játékot! Jó volt minden nap figyelni, hogy mennyire növekszenek a kis zöld hajtások :-)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a nyertes Katalinnak! És neked is Ani, a jtékos kedvedhez! :) Örülök, hogy megpróbálod "összefogni" a gasztroblogger társadalmat. Én most sajnos kimaradok sok mindenből - gyászunk volt, aztán pedig beteg lettem - már lábadozom, de a kedvem még nem a régi.

  VálaszTörlés