2017. június 13., kedd

Gombapörkölt petrezselymes zsemlegombóccal

Annyira finom volt a gombapörkölt a családi napon, hogy elkészítettem én is. Na, nem három üstben, csak így, kicsiben. 
Hozzávalók: 
fél kg gomba
1 hagyma
olaj, só, bors
piros paprika
zöld paprika
paradicsomlé
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük az olajon, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a piros paprikát, öntünk hozzá egy egészen kicsi vizet. A gombát szeletekre vágjuk, ha nagyok akkor ketté is, és egy kevés zöldpaprika , só, bors és paradicsomlé hozzáadásával puhára főzzük. Petrezselymes zsemlegombóccal tálaljuk. Recept itt. Plusz egy csokor vágott petrezselyem a gombócba főzés előtt.


2 megjegyzés:

  1. Ezt nagyon szeretném! A gombapörköltet mindig apró nokedlival készítem, de finom lehet zsemlegombóccal is! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegy mivel, csak gombapörkölt legyen!:)

    VálaszTörlés