2017. március 11., szombat

Kedvenc képem. Játék! Összesítés


Először is mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt. Érdekes volt figyelemmel kísérni, hogy kinek melyik képe tetszett a legjobban. 
Elnézést kérek mindenkitől, aki már a körmét rágta izgalmában, hogy vajon milyen képek érkeztek a világtörténelem első Kedvenc képem játékára. Az az igazság, hogy még lett volna két jelentkező, de sehogyan sem tudtam velük megértetni magam. Nem készítettek új blogbejegyzést, és így meg sem említettek. Gondoltam, csak azokat ismertetem, akik a szabályoknak megfelelően jelentkeztek.
1. Évától egy kiváló burgonyás lepény még kiválóbb képe érkezett. 5 év alatt sem tudták lenyomni újabb fotók a dobogóról. Szilárdan tartja magát. Gratulálok!

...................
2. Mrs Same epres pálinkája sem mai szerelem. A pálinkának, megjegyzem jót is tesz egy kis érlelődés. Sokáig csodáljuk mi is. Nagyon  előkelő jelenség lett így fotózva.


......................
3. Sherpa vagyis Andrea egészen friss fotót talált, amely a legtöbb elismerést kapta eddig nála. Mi is csatlakozunk a fan-klubhoz.:) Esetleg kaphatnánk is belőle? 

 
.....................
4. Nem is tudom, hogy mi tetszik legjobban Verus képén. Talán a karamell? Vagy inkább a krém? Esetleg a tejszín? Netán az eprek? Végül is elmondhatjuk, hogy úgy szép, ahogy van.


..........................
5. Kisildi a facebook oldalán (ez itt a reklám helye!) osztotta meg ezt a képet, ez azonban mit sem von le az információ áramoltatás értékéből. Már írtam neki egyszer, hogy bekötött szemmel ugyan valószínűleg nem ismerném meg a képeit, de egyedi, különleges világot alkot. Olyan műalkotás-féle mindegyik.

.............................
6. Katalin küldte el ezt a két édes (valóban!) nyuszikát. Kiváló fázisfotókkal az eredeti bejegyzésben! A közelgő ünnep jegyében. Lehet, hogy kiteszem háttérképnek, annyira tetszenek.


...........................
7. Marisztól két finomság érkezett egy ételfotóban. Finom színek, visszafogott díszítés, az oldalán látható piskótatekercs pedig finom ízhatásra is utal. Gratulálunk az ünnepeltnek, hogy ilyen rokona van. 

............................
8. Anita személyében egy új játékost köszönthetünk, legalábbis nálam még nem jelentkezett. Kiváló ragujából ítélve nem kezdő szakácsnőt ismerhetünk meg személyében. Kultúrtörténeti érdekességeket is bemutat, találtam egy ciberelevest is nála böjtre. 


........................
9. Tímea copfjait percekig csodáltam. Kedvesen újra közölte a receptet is fázisfotókkal. Húsvét előtt éppen jól jött. El kell készítenem a családnak. Rajongani fognak érte!


........................
A random.org-ot hívtam segítségül ismét, és így sorsolt: 


Gratulálok Timinek. Küldöm a diót, ha megadja a címét. Nem fogok megharagudni, ha ez magyarországi lakhely lesz.:) Szívesen ledarálom. Mármint a diót.

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok a nyertesnek, sok szép kép jött össze!

  VálaszTörlés
 2. Köszi a játékot szép és finomak sorakoztak fel! Nyertesnek gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a játék lehetőségét! Tényleg szép fotókat hoztunk! Gratulálok Timinek! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon sok,szép képet gyüjtöttetek össze, gratulálok. :-) Sajnos èn lebetegedtem és így lemaradtam... :-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, már jól vagy. Hiányoztál a névsorolvasásnál, de majd legközelebb bepótolod.:)

   Törlés