A parókia konyháján túl
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Nemzeti ünnepre
Imádságok
Kaporral készült
Bodzavirággal készült
Eperrel
Ételek pünkösdre
Új évi ima
Böjti írások
Meggyes ételek, sütik
Almás ételek
Levesek
Szörpök, fröccsök
Sütés nélküli sütik
Birsalmából
Tartalomjegyzék
Valentin napra
Ennivaló úti beszámolók
Ételsor
Cukkinivel készült
▼
2016. január 13., szerda
Zöldborso/ós tokány
Már van két tokány is a blogon. Sertéstokány alaprecept
itt
és gombás tokány
itt
. Zsemlegombóc recept meg
itt
. Most zöldborssal és zöldborsóval készítettem a tokányt. 5-6 szem borsot a főzés elején, és egy bögre borsót adtam hozzá a főzés végén.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése