tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post5735371609400849952..comments2024-03-27T16:39:49.343+01:00Comments on A parókia konyháján túl: Limara forralt boros kalácsa. 21. SzakácsmustraAnihttp://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-44324340810168622272016-12-27T14:41:16.365+01:002016-12-27T14:41:16.365+01:00Köszönöm.Köszönöm.Anihttps://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-75010458311417128592016-12-26T16:50:20.696+01:002016-12-26T16:50:20.696+01:00Gyönyörű lett!Gyönyörű lett!marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-11284759552113697012016-12-21T21:10:46.099+01:002016-12-21T21:10:46.099+01:00Én is találtam egy nagyon jó kalácsreceptet, amit ...Én is találtam egy nagyon jó kalácsreceptet, amit azóta már többször is elkészítettem, az alapja majdnem ugyanez, csak mézeskalács fűszerek vannak benne. Legközelebb ezt is kipróbálom, mert most már nagyon jól mennek a kelt kalácsok. Csak türelem kell hozzájuk.Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/04037978050328633771noreply@blogger.com