tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post8934408935485953376..comments2024-03-27T16:39:49.343+01:00Comments on A parókia konyháján túl: Provance-i kacsaszárnytőAnihttp://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-84771582655413236102018-01-19T20:57:12.958+01:002018-01-19T20:57:12.958+01:00Örülök, hogy tudod használni.Örülök, hogy tudod használni.Anihttps://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-23660473352694261832018-01-19T18:29:54.958+01:002018-01-19T18:29:54.958+01:00De finomat sütöttél, a kacsahúst én is szeretem, d...De finomat sütöttél, a kacsahúst én is szeretem, de mégis elég ritkán kerül az asztalunkra...<br />A tőled ajándékba kapott receptmagazinból már el is készítettem az első finomságot :)<br />https://katalin-konyha.blogspot.hu/2018/01/koromporkolt-es-ajandekot-kaptam-anitol.htmlKatalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.com