tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post7474352774783354331..comments2024-03-29T08:55:50.324+01:00Comments on A parókia konyháján túl: Rakott krumpli köretAnihttp://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-80493443285388881112014-03-06T18:19:25.001+01:002014-03-06T18:19:25.001+01:00Hát igen. Ha túrót készítek, akkor egészen más les...Hát igen. Ha túrót készítek, akkor egészen más lesz a tejföl. És sokkal finomabb.Anihttps://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2186941147329582542.post-87907476199951071432014-03-06T08:31:26.431+01:002014-03-06T08:31:26.431+01:00Nagyon jól néz ki, finom lehet! Ezek szerint jól s...Nagyon jól néz ki, finom lehet! Ezek szerint jól sikerült, gyorsan fogyott, hogy lemaradtál az elején a fényképezésről :-)<br />Frissföl-ről még nem is hallottam :-) De a tejfölök sem olyanok mint régen. Emlékszem gyerekkoromban sokkal hígabbak voltak. De ha belegondolunk, az igazi tejföl nem is lehet ilyen sűrű, sokszor olyan mint a tégla. Ezeket most nagyon besűrítik, jó lenne tudni, mivel. Mert ha csak liszttel, az még hagyján....Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.com